TRAGEDIE în Constanţa. O femeie de 81 de ani, accidentată mortal de un şofer băut şi fără permis

O femeie în vârstă de 81 de ani a murit, joi după-amiază, după ce a fost lovită de un autoturism în localitatea Sinoe, din judeţul Constanţa, de către un şofer care a fugit de la locul accidentului. Bărbatul a fost găsit ulterior la domiciliu, poliţiştii stabilind că nu are permis de conducere şi că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

15 iun. 2017, 16:10
TRAGEDIE în Constanţa. O femeie de 81 de ani, accidentată mortal de un şofer băut şi fără permis

Joi după-amiază, a avut loc un accident rutier pe DJ226, în localitatea Sinoe, potrivit poliţiştilor. Un autoturism Dacia, înmatriculat în Tulcea, a lovit o femeie, iar apoi maşina s-a răsturnat în afara carosabilului, şoferul fugind de la locul faptei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Constanţa, dar în pofida eforturilor cadrelor medicale, victima, în vârstă de 81 de ani, a decedat, scrie news.ro.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz, reuşind în scurt timp prinderea şoferului. Bărbatul are 25 de ani, este din localitatea Sinoe, oamenii legii stabilind că nu are permis pentru nicio categorie de autovehicule şi că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0.91 mg/l alcool in aer pur expirat.

Bărbatul va fi anchetat pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului, conducerea autovehiculului sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

Citeşte şi Accident grav în sudul Italiei, patru români au fost răniţi