TRAGEDIE în Constanţa. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident

Impact fatal după o noapte nebună în club, în Constanţa. Un tânăr a murit, după ce soţia lui, fără prea multă experienţă la volan şi pe o şosea fără marcaje, a pierdut controlul volanului. Ea a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină. Alţi cinci oameni au ajuns la spital, informează România TV.

21 iun. 2015, 05:23
TRAGEDIE în Constanţa. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Ovidiu de comuna Mihail Kogălniceanu. O şoferiţă a urcat la volanul maşinii după ce a petrecut cu soţul ei şi mai mulţi prieteni în club. Pe şoseaua proaspăt asfaltată şi fără marcaje care să separe cele două sensuri, a scăpat maşina de sub control şi s-a izbit de un alt autoturism.

Citeşte şi TRAGEDIE în Bacău. O fetiţă de 4 ani, ucisă de un şofer băut sub privirile mamei

Soţul şoferiţei care a provocat accidentul, un tânăr de 28 de ani, a fost prins între fiarele maşinii. Medicii s-au luptat zeci de minute să-l salveze, din păcate nu au reuşit.

Şoferiţa şi alte patru persoane au ajuns de urgenţă la spital cu mai multe traumatisme.

„Am intervenit pentru a descarcera o persoană, din păcate aceasta a decedat ulterior. Accidentul s-a soldat cu şase victime, una decedată şi cinci politraumatizaţi”, a declarat Dumitru Constantin, reprezentant Descarcerare.

Citeşte şi Preot mort într-un accident de circulaţie, chiar în ziua în care împlinea 37 de ani