TRAGEDIE în Constanţa. Un paznic a fost ucis în bătaie

Încă un criminal periculos umblă liber pe străzi, de data aceasta la Constanţa. Un paznic de la un centru de colectare a fierului vechi a fost ucis cu sânge rece. Poliţiştii încearcă să dea de urma atacatorului.

21 nov. 2016, 12:58
TRAGEDIE în Constanţa. Un paznic a fost ucis în bătaie

Polițiștii constănțeni sunt în alertă maximă, după ce un agent de pază, în vârstă de 55 de ani, și-a pierdut viața în urma unei agresiuni. Oamenii legii spun că victima a fost găsită duminică după-amiază, în jurul orei 14.00, în stare de inconștiență, în incinta unui centru de colectare a fierului vechi situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, scrie telegrafonline.ro.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Anchetatorii spun că bărbatul avea un traumatism cranio-cerebral acut închis. Medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale, dar, din păcate, constănțeanul a murit în unitatea sanitară luni dimineață.

Polițiștii cred că paznicul a fost atacat de un individ care venise la furat. După ce l-a lovit, autorul i-a luat bărbatului mașina. Polițiștii Secției 4 au pornit o amplă anchetă pentru prinderea autorului. Acesta va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Citeşte şi Un bărbat din Prahova a fost înjunghiat mortal de chiriaşul pe care l-a dat afară