Tragedie în familia lui Culiță Sterp. Vărul manelistului s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare. A fost găsit fără suflare de părinți, după o decepție în dragoste

Ionică, vărul lui Culiță Sterp, a decis să-și pună capăt zilelor din dragoste. Tânărul de 30 de ani a trecut printr-o despărțire dureroasă și nu a mai putut să facă față suferinței.

18 mai 2023, 11:57
Tragedie în familia lui Culiță Sterp. Vărul manelistului s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare. A fost găsit fără suflare de părinți, după o decepție în dragoste

Ionică abia se despărțise de fata pe care o iubea, fără de care nu-și putea vedea viața. După ce i-a lăsat un ultim mesaj pe rețelele sociale, s-a împușcat. Tânărul apucase să-i spună fostei iubite ce are de gând să facă și ar fi îndemnat-o să sune la poliție.

Tânăra a văzut mesajul mult prea târziu, iar acesta deja își pusese capăt zilelor. Toți cunoscuții, mai ales familia, au fost răpuși de durere la aflarea veștii.

Citește și Bucurie imensă în familia Ilenei Sterp, după ce l-a născut pe fiul său. Mama Geta și Culiță Sterp au mers să-l cunoască pe cel mic

Ionică s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare pe care o deținea ilegal. A fost găsit mort de părinți în camera sa.

Cunoscuții lui Ionică au numai cuvinte frumoase de spus despre el. Au mărturisit că nu s-au așteptat vreo clipă să recurgă la un asemenea gest extrem.

„E urât și greu, atât… Nu a pomenit niciodată despre așa ceva…”/ ”Din dragoste, dar nu știu…”/ ”Am auzit-o pe maică-sa când a început să plângă, a fost disperată, am ieșit afară și am întrebat-o ce se întâmplă, a zis că pentru o fată care l-a lăsat”/ ”A fost un băiat de milioane, nu știu ce a pățit, a avut o decepție”, spun vecinii și rudele care-l plâng pe Ionică.

Familia și cunoscuții acestuia se pregătesc să-l conducă pe Ionică pe ultimul drum. În acest timp, oamenii legii din Sânandrei, județul Timiș, au deschis dosar în acest caz.

Citește și Culiță și Iancu Sterp, audiați pentru o înșelăciune de 400.000 de euro. Campania online care i-a adus în fața judecătorilor