Tragedie în familia unui arhitect din Brăila: a fost identificat la IML

Un tanar arhitect din Braila s-a stins in flacarile care au cuprins in doar cateva secunde clubul bucurestean. Pana duminica dimineata, se afla pe lista disparutilor, fiind cautat de familie si de zeci de prieteni prin spitale, in speranta ca a reusit sa se salveze din infernul care s-a dezlantuit in "Colectiv". Din pacate, a fost identificat la Medicina Legala. Andrei-Petre Buca avea doar 29 de ani.

01 nov. 2015, 13:14
Tragedie în familia unui arhitect din Brăila: a fost identificat la IML

Braileanul se afla in club impreuna cu un grup de prieteni. Toti iubeau muzica rock si nu aveau cum sa lipseasca de la concertul Goodbye To Gravity. Unii au murit, altii au fost raniti, iar cei care au reusit sa scape, povestind ca au vazut cu ochii lor Iadul, au trait cele mai grele clipe din viata lor: mai bine de 24 de ore au luat la pas toate spitalele, au dat zeci de telefoane si au recitit la nesfarsit listele cu raniti.

Prietenii lui Andrei se rugau sa-l gaseasca in viata, desi, in cursul zilei de ieri, a fost identificat la Morga un alt baiat din gasca, din Oradea, care se afla chiar langa brailean atunci cand tavanul clubului s-a aprins. Din pacate, unul dintre trupurile carbonizate este al tanarului de 29 de ani.

„Am tot crezut ca traieste. E ceva ce nu se poate descrie in cuvinte. Am tot sperat, desi de ieri, cand am aflat ca a murit Kuki, care era chiar langa Andrei, ne-am dat seama ca nu se va sfarsi bine. Era aproape…cand au pornit artificiile, Andrei a fost condamnat la moarte”, ne-a povestit unul dintre prietenii braileanului, supravietuitor al tragediei care a cutremurat intreaga tara si a coborat drapelele in berna.