Tragedie în familia unui mare actor român. Fiica sa adoptivă s-a întors împotriva lui

Scandal între actorul Constantin Codrescu şi fiica sa adoptivă. Supărat că tânără a plecat să-şi caute părinţii naturali, actorul a acuzat-o că are gena bolnavă. La rândul său şi fata a avut şi ea de comentat în faţa jignirilor tatălui ei adoptiv.

30 iul. 2014, 13:04

Evenimentul care a stricat liniştea dintre actorul Constantin Codrescu şi fiica lui adoptivă, Anca, a fost momentul în care tânăra a decis să plece şi să-şi caute părinţii naturali, scrie cancan.ro.

„La un moment dat, Ancuţa s-a dus să-şi caute familia, ca şi cum nu eram de ajuns. Taică-su a murit, era un beţivan, iar maică-sa a mai făcut patru copii. Ea e mai ciudată; poate că nici noi nu corespundem din punctul ei de vedere. Am făcut o prinţesă din ea, dar gena e bolnavă”, a spus Constantin Codrescu. 

Citeşte şi Moment emoţionant: Tânără adoptată acum 22 de ani s-a întors din Franţa pentru a-şi revedea familia

Pusă în faţa acestor acuzaţii, tânăra de 36 de ani a explicat că şi-a căutat parinţii biologici din cauza unei malformaţii pe care unul dintre copii ei o are. Dar chiar dacă a fost jignită de tatăl adoptiv, Anca nu a răspuns cu aceeaşi monedă.

„M-a durut când am citit ce a spus despre mine, dar dragostea mea pentru el a rămas aceeaşi. Îl iubesc necondiţionat. Eu am probleme cu nevasta dânsului, nu cu el”, a spus Anca.

Actorul Constantin Codrescu a adoptat-o pe Anca în 1983, pe vremea când era director la Casa de Copii din Brailă şi niciodată relaţia dintre cei doi nu a fost una bună.