Tragedie în fotbal, a murit chiar pe teren

Samuel Akwasi, jucător la FC Cavaliers, a murit pe teren în timpul unui meci din cauza unor probleme medicale, la doar 13 ani.

09 mai 2022, 13:31
Tragedie în fotbal, a murit chiar pe teren

Tragedie imensa in fotbal! Un cunoscut jucator a murit chiar pe teren. Samuel Akwasi, jucător la FC Cavaliers, a murit pe teren în timpul unui meci din cauza unor probleme medicale, la doar 13 ani.

Tragicul anunț a fost făcut public de către Asociația de Fotbal din Nottinghamshire. Samuel Akwasi a murit în timpul meciului FC Cavaliers – WBCY FC Rossoneri, joc care este rezervat echipelor cu fotbaliști sub 13 ani.

Doliu în lumea sportului! A murit unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la Dinamo
Fotbalistul, care juca pentru echipa gazdă, a decedat în timpul partidei din cauza unor probleme medicale, anunță nottinghampost.com.

„Samuel Akwasi, jucător de la echipa FC Cavaliers sub 13 ani, a murit. Samuel a jucat pentru FC Cavaliers de la u9 până acum. A fost foarte respectat de toți membrii echipei sale”, a declarat un purtător de cuvânt al clubului.

Samuel Akwasi a fost transportat la spital, dar din nefericire nu a mai putut fi salvat. Akwasi era un jucător de bază al echipei lui, marcând 7 goluri în cele 14 meciuri jucate în acest sezon.

Citeşte şi:

Folk-ul românesc este în doliu, a murit un membru marcat din cenaclul Flacăra. „Mai rar aşa un suflet deosebit”