Tragedie în fotbal. A murit cu o zi înainte să împlinească 46 de ani. A fost coleg de vestiar cu Gică Popescu

Francesc Arnau, fost portar la Barcelona și Malaga, a murit subit. Anunţul a fost făcut de clubul Oviedo, unde era din noiembrie 2019 director sportiv.

22 mai 2021, 19:48
Tragedie în fotbal. A murit cu o zi înainte să împlinească 46 de ani. A fost coleg de vestiar cu Gică Popescu

Tragedie în fotbal. Un fost portar, care a evoluat la FC Barcelona și Málaga, s-a stins din viață cu o zi înainte să împlinească 46 de ani. Francesc Arnau a fost coleg în 1996-1997 cu Gică Popescu la echipa blaugrana și împreună au câștigat în acel sezon Cupa Regelui.

Anunţ trist a fost făcut de clubul la care activa ca director sportiv, Real Oviedo. „Suntem profund îndurerați de această grea pierdere și suntem alături de familia sa în aceste „momente teribile. Odihnește-te în pace”.

ASTRA – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM: 0-0. Suspans în finala Cupei României 2021
Fost produs al academiei La Masia, Francesc a apărat în 32 de meciuri poarta catalanilor la prima echipă, fiind în general rezervă în cele cinci sezoane (1996-2001) cât a figurat în lotul blaugrana.

A plecat apoi la Málaga, pentru care a bifat 131 de meciuri, până când s-a retras în 2011. A fost internațional de tineret și U23 al Spaniei, cu 13 selecții în total. A rămas la clubul andaluz și a preluat funcția de director sportiv în 2015 până în 2018, apoi s-a mutat la Oviedo, unde l-a înlocuit pe Michu.

Tragedie în fotbal. Oviedo a decis să-și amâne partida cu Mirandés de duminică.

Tragedie în fotbal. Şi Bacelona a transmis un mesaj de condoleanţe. Luna trecută, fostul goalkeeper a discutat cu preşedintele catalanilor, Juan Laporta, o revenire pe Camp Nou, care i-a propus un post în cadrul clubului.

„Suntem îndureraţi după moartea lui Francesc Arnau (1975), cel care s-a alăturat echipei FC Barcelona, la nivel de tineret, și a devenit portarul primei echipe între 1998 și 2001.

Cel mai recent a fost director sportiv la Real Oviedo. Odihnească-se în pace!”, a fost comunicatul Barcelonei.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI 2021. LIVE VIDEO Universitatea Craiova – Astra, primul meci cu spectatori