Tragedie în fotbal, un jucător a murit cu câteva zile înainte de a împlini 33 de ani. El a fost împuşcat la o înmormânare

Fotbalistul libanez Mohamed Atwi a murit vineri, într-un spital din Beirut, cu 13 zile înainte de a împlini vârsta de 33 de ani. Jucătorul fusese împuşcat în cap şi se afla internat de mai bine de o lună.

18 sept. 2020, 17:49
Tragedie în fotbal, un jucător a murit cu câteva zile înainte de a împlini 33 de ani. El a fost împuşcat la o înmormânare

Mohamed Atwi a fost lovit în cap de un glonţ rătăcit pe data de 21 august, în timp ce participa la funeraliile unui prieten care murise în explozia din portul Beirut. Potrivit tradiţiei, atunci s-au tras mai multe focuri de armă în aer, iar un glonţ rătăcit l-a nimerit chiar pe el.

Jucător proeminent al fotbalului libanez, Atwi avea în palmares trei titluri de campion naţional, cucerite cu Beirut Ansar, grupare la care a activat timp de zece ani, între 2008 şi 2018. El a bifat trei selecţii şi în naţionala Libanului, în care a debutat pe 11 iunie 2011, într-un meci contra Iranului (scor 0-4), din preliminariile CM 2014.

Familia lui Atwi a cerut public o investigaţie serioasă privitoare la circumstanţele în care s-a produs decesul fotbalistului, dar până acum nimeni nu a fost arestat.