Tragedie în fotbalul românesc. Marian Bașno a murit într-un accident rutier FOTO

Marian Bașno, o legendă a fotbalului din Vâlcea, s-a stins din viață în urma unui accident rutier. Acesta ar fi intrat pe contrasens și s-ar fi izbit violent de un alt autoturism. Medicii sosiți la fața locului au încercat în zadar manevre de resuscitare.

13 iun. 2021, 14:05
Tragedie în fotbalul românesc. Marian Bașno a murit într-un accident rutier FOTO

Tragedie în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai mari jucători ai fostei echipe de fotbal Chimia Râmnicu Vâlcea, Marian Başno, a murit duminică, 13 iunie, într-un accident rutier pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea.

Tragedie în fotbalul românesc

Accidentul s-a produs în zona Budeşti – Goleşti, de pe Dealul Negru, duminică dimineaţa, când maşina fotbalistului a intrat în coliziune cu un alt autoturism.  În urma impactului, au avut de suferit patru persoane, dintre care trei au fost transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea. Printre ei se afla şi Marian Başno, de 67 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Fotbalistul a murit subit la 23 de ani. Şocant: ce au descoperit medicii la autopsie

„Tragedie în fotbalul vâlcean! Marian Bașno s-a stins din viață în urma unui accident rutier Ziua de duminică, 13 iunie, este una neagră pentru întreaga suflare fotbalistică din județ. Un oficial al AJF Vâlcea, președintele Comisiei pentru Statutul și Transferul jucătorilor de fotbal, fost fotbalist la Chimia, cu o carieră de excepție în sportul-rege, multe meciuri la Liga I, Marian Bașno, s-a stins din viață în urma unui accident rutier. Conducea mașina AJF Vâlcea. Din primele informații, în dreptul localității Goleşti, acesta ar fi intrat pe contrasens și s-ar fi izbit violent de un alt autoturism. Medicii sosiți la fața locului au încercat în zadar manevre de resuscitare”, scris Eduard Dulacioiu, un apropiat al fostului fotbalist, pe Facebook, citând Arena Vâlceană.

„Decesul a fost declarat la spital. În mașină s-ar mai fi aflat doar câinele său, pe care îl iubea ca pe un membru al familiei. Marian Bașno participase la ultimul eveniment fotbalistic din județ în urmă cu câteva zile, la finala Cupei României, dintre Sparta și Chimia 1973 Rm. Vâlcea. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a mai scris Eduard Dulacioiu.