Tragedie în fotbalul românesc. Un jucător de doar 19 ani a murit într-un accident rutier

Doliu în fotbalul românesc! Un tânăr jucător, în vârstă de 19 ani, s-a stins din viață într-un accident rutier grav, care a avut loc pe drumul E70, în județul Teleorman.

08 iun. 2020, 13:56
Tragedie în fotbalul românesc. Un jucător de doar 19 ani a murit într-un accident rutier

Daniel Manolea juca fotbal la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi urma să fie legitimat laechipa de liga a III-a Șomuz Fălticeni. Accidentul rutier în care a fost implicat fotbalistul a fost unul extrem de grav. În urma impactului au murit trei oameni, iar tatăl tânărului de 19 ani a fost rănit.

Nadia Comăneci, ÎN DOLIU. Mesaj de condoleanţe al „Zeiţei de la Montreal”: „Suntem întristaţi, şocaţi şi devastaţi!”

În urma tragicului eveniment, toți cunoscuții plâng moartea prematură a lui Daniel Manolea. Pagina de Facebook a tânărului este plină de mesaje de condoleanțe.

„Conducerea Liceului cu Program Sportiv, cadrele didactice și personalul auxiliar transmite sincere condoleanțe familiei elevului Manolea Daniel care s-a stins din viață în urma unui tragic accident de circulație. Catedra de fotbal a hotărât ca tricoul roșu cu numărul 4 să nu fie folosit în cadrul echipei LPS Suceava, pe parcursul ediției următoare a campionatului ligii a IV-a, în semn de omagiu și respect pentru sportivul Manolea Daniel”, este mesajul LPS Suceava.

DOLIU în presa din ROMÂNIA. O cunoscută jurnalistă A MURIT la doar 37 DE ANI. Acum o lună şi jumătate a suferit un AVC

Un alt mesaj impresionant a venit și din partea unuia dintre profesorii apropiați ai elevului: „Rămâi fără cuvinte la aflarea unui vești atât de triste. Un tânăr, căruia moartea i-a frânt aripile. Avea toată viața înainte, un copil minune, în putere de care ne vom aminti la fiecare sfârșit de an școlar. Daniel, vei rămâne mereu în memoria noastră”.


loading...
Partenerii noștri