Tragedie în fotbalul românesc. Un jucător de doar 19 ani a murit într-un accident rutier

Doliu în fotbalul românesc! Un tânăr jucător, în vârstă de 19 ani, s-a stins din viață într-un accident rutier grav, care a avut loc pe drumul E70, în județul Teleorman.

08 iun. 2020, 13:56
Tragedie în fotbalul românesc. Un jucător de doar 19 ani a murit într-un accident rutier

Daniel Manolea juca fotbal la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi urma să fie legitimat laechipa de liga a III-a Șomuz Fălticeni. Accidentul rutier în care a fost implicat fotbalistul a fost unul extrem de grav. În urma impactului au murit trei oameni, iar tatăl tânărului de 19 ani a fost rănit.

Nadia Comăneci, ÎN DOLIU. Mesaj de condoleanţe al „Zeiţei de la Montreal”: „Suntem întristaţi, şocaţi şi devastaţi!”

În urma tragicului eveniment, toți cunoscuții plâng moartea prematură a lui Daniel Manolea. Pagina de Facebook a tânărului este plină de mesaje de condoleanțe.

„Conducerea Liceului cu Program Sportiv, cadrele didactice și personalul auxiliar transmite sincere condoleanțe familiei elevului Manolea Daniel care s-a stins din viață în urma unui tragic accident de circulație. Catedra de fotbal a hotărât ca tricoul roșu cu numărul 4 să nu fie folosit în cadrul echipei LPS Suceava, pe parcursul ediției următoare a campionatului ligii a IV-a, în semn de omagiu și respect pentru sportivul Manolea Daniel”, este mesajul LPS Suceava.

DOLIU în presa din ROMÂNIA. O cunoscută jurnalistă A MURIT la doar 37 DE ANI. Acum o lună şi jumătate a suferit un AVC

Un alt mesaj impresionant a venit și din partea unuia dintre profesorii apropiați ai elevului: „Rămâi fără cuvinte la aflarea unui vești atât de triste. Un tânăr, căruia moartea i-a frânt aripile. Avea toată viața înainte, un copil minune, în putere de care ne vom aminti la fiecare sfârșit de an școlar. Daniel, vei rămâne mereu în memoria noastră”.