Tragedie în Franţa. Un elefant furios, scăpat de la circ, a omorât un bătrân

Un elefant furios a făcut prăpad după ce a evadat din cuşca sa electrificată, de la un circ de lângă Paris. Mai grav este că un pensionar şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacat de animal.

10 sept. 2013, 08:06
Tragedie în Franţa. Un elefant furios, scăpat de la circ, a omorât un bătrân

Tanya, un elefant de două tone, a reuşit să fugă din ţarcul în care era închis şi a atacat un bărbat în vârstă de 84 de ani. Elefantul l-a lovit pe bătrân cu trompa, trântindu-l cu putere la pământ, apoi, pur şi simplu, s-a aşezat pe el. Martorii la tragedie au spus că animalul era extrem de furios.

Elefantul a apucat cu trompa o foaie de cort, pe care a aruncat-o peste gardul electrificat care îl înconjura, apoi a doborât gardul la pământ. A reuşit să treacă şi de zona cu rulote şi a luat-o la fugă.

„Tanya a atacat prima persoană care i-a ieşit în cale, un bărbat de 84 de ani. Acesta se afla într-o piaţă centrală cu mai mulţi prieteni”, a declarat un ofiţer de poliţie.

Victima a murit la spital din cauza rănilor grave. Fratele bătrânului intenţionează să dea în judecată circul pentru că au păzit elefantul.