Tragedie în fotbal! A murit președintele unui club legendar. Fanii sunt răpuși de suferință

Bundesliga intră în doliu! Președintele unui important club de fotbal din Berlin s-a stins din viață la doar 43 de ani.

16 ian. 2024, 16:27
Tragedie în fotbal! A murit președintele unui club legendar. Fanii sunt răpuși de suferință
Tragedie în fotbal! A murit președintele unui club legendar din Bundesliga

Kay Brenstein, președintele unui cunoscut club de fotbal din Bundesliga, respectiv Hertha Berlin, s-a stins din viață în mod total neașteptat, la vârsta de doar 43 de ani. Clubul berlinez din liga secundă de fotbal a Germaniei a făcut tragicul anunț marți.

Citește și: Vrei să lucrezi pentru Pescobar? Salariu imens plătit de patronul de la Taverna Racilor pentru un specialist în social media VIDEO

Înainte să fie ales președintele clubului din Bundesliga, Kay Brenstein a fost unul dintre cei mai înrăiți suporteri ai echipei Hertha, iar numirea sa în funcție a fost salutată în toată Germania drept o victorie a fanilor împotriva comercializării sportului.

„Hertha BSC deplânge moartea lui Kay Bernstein. Clubul a primit marţi vestea cumplită că preşedintele Kay Bernstein a murit pe neaşteptate la vârsta de 43 de ani. Întregul club, conducerea şi membrii personalului sunt şocaţi şi profund întristaţi de ştire”, a fost mesajul postat de Hertha pe platforma de socializare X, fostă Twitter.

Cauza decesului nu a fost dezvăluită de club, scrie Agerpres.

Hertha, care ocupă locul şapte în liga secundă, primeşte duminică vizita Fortunei Dusseldorf pe Stadionul Olimpic din Berlin.

Bernstein, primul suporter ajuns președinte în Bundesliga, conducea gruparea germană din iunie 2022, când Hertha încă era în prima divizie.