TRAGEDIE în Giurgiu. Un tânăr s-a înecat după ce a înotat în Neajlov

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Bucşani, judeţul Giurgiu, a murit înecat în râul Neajlov în noaptea de luni spre marţi după ce a încercat să treacă râul înot şi a fost blocat de curenţi.

29 apr. 2014, 09:05
TRAGEDIE în Giurgiu. Un tânăr s-a înecat după ce a înotat în Neajlov

„Tânărul se afla la pescuit cu tatăl şi cu fratele lui când a încercat să treacă râul Neajlov înot dinspre Vadu Lat spre Clejani. El nu a mai reuşit să facă acest lucru şi s-a înecat chiar în apropierea malului unde apa avea o adâncime de şase metri”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

El spune că tatăl lui a sărit în apă şi a încercat să îl salveze, dar nu a reuşit. Trupul fără viaţă al tânărului a fost găsit de echipajele ISU la zece metri în aval de producerea incidentului, lângă un podeţ.

„Echipajele ISU de la Bolintin Deal şi din municipiul Giurgiu au acţionat cu două bărci şi au adus la mal trupul tânărului care era ţinut în loc lângă un podeţ, de curenţii de apă”, a declarat, pentru AGERPRES, şi purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.

Acesta este al doilea caz de persoană înecată în judeţul Giurgiu de la începutul acestui an, în primul caz fiind vorba tot de un bărbat aflat la pescuit şi care a căzut în apă.

Citeşte şi TRAGEDIE. Un copil de doi ani s-a înecat în bazinul de colectare a apei pluviale