Tragedie în Indonezia: cel puţin 25 de morţi după ce un autobuz a căzut în prăpastie GALERIE FOTO

Cel puţi 25 de persoane au murit după ce autobuzul în care se aflau s-a prăbuşit în prăpastie adâncă, de aproximativ 150 de metri, a informat poliţia locală.

24 dec. 2019, 09:47

Autobuzul de transport regional s-a prăbuşit în râpă, ajungând într-un râu. Tragedia s-a produs luni seara, chiar înainte de miezul nopţii, a informat  purtătorul de cuvânt al poliției locale, Dolly Gumara. „A lovit o barieră de beton și s-a scufundat în râpă. Mai multe victime sunt încă blocate în autobuz”, a declarat oficialul.

Rapoartele inițiale arată că au fost 24 de victime, însă echipele de salvare au găsit încă un cadavru în râu, mai târziu, a relatat site-ul Okezone.com.

Cel puțin treisprezece alte persoane au scăpat cu viaţă.

Echipele de salvare au acţinonat imediat pentru a recupera victimele, iar răniții au fost transportaţi la spital. Accidentul s-a produs în apropierea orașului Pagar Alam, într-o zonă abruptă și izolată, ceea ce complică operațiunile de salvare.

Autobuzul regional plecase iniţial cu 27 de pasageri, dar pe traseu s-au mai urcat şi alţii. În total, 50 de pasageri se aflau în aitobuz când s-a produs accidentul.

Asemenea tragedii se produc frecvent pe şoselele din arhipelag  din cauză că vehiculele de transport sunt în stare precară de funcţionare, uzate. La aceste evenimente mai intervine şi încălcarea regulilor de circulaţie ale conducătorilor vehiculelor de transport.