Tragedie în județul Dâmbovița. Un copil de 4 ani a murit înecat în piscină. Mama minorului a fugit imediat după incident

Moarte suspectă într-o localiate din județul Dâmbovița. Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în timp ce se afla în îngrijirea mamei. Polițiștii o caută acum pe femeie.

28 sept. 2022, 23:15
Tragedie în județul Dâmbovița. Un copil de 4 ani a murit înecat în piscină. Mama minorului a fugit imediat după incident

Tragedie în Dâmbovița. Un copil de 4 ani s-a înecat miercuri, în piscina din curte, în timp ce se afla în îngrijirea mamei.  Femeia, extrem de tulburată, a fugit imediat după incidentul tragic şi acum ea este căutată de familie şi de către poliţişti, potrivit IPJ Dâmboviţa.

Citește și Tragedie aviatică în Congo. Două elicoptere ale armatei ugandeze s-au prăbuşit. Cel puțin 22 de persoane au murit

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină situată în curtea locuinţei. Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă și încearcă să îi dea de urmă mamei fugare.

„Întrucât ulterior producerii evenimentului mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoţională, la acest moment, sunt efectuate activităţi de căutare a acesteia”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

În aceste momente în căutarea femeii sunt angrenaţi poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari.

Citește și Tragedie în Caraș-Severin. Un băiat de 19 ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un pârâu