Tragedie în județul Dolj! Muncitor prins sub pământul surpat în şanţul la care lucra

Tragedie într-o localitate din județul Dolj. Un muncitor a murit după ce peste el a căzut un mal de pământ.

09 iul. 2021, 16:30
Tragedie în județul Dolj! Muncitor prins sub pământul surpat în şanţul la care lucra

În această după-amiază, un muncitor care lucra la o canalizare, în localitatea Mârșani, a fost surprins sub un mal de pământ care s-a surpat peste el. În urmă cu puțin timp a fost declarat decesul acestuia.

”În jurul orei 14.15, am fost anunțați prin numărul unic de urgență 112 de surupare unui mal de pamânt peste o persoană care efectua sapături la o linie de canalizare, în localitatea Mârșani”, potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Dolj.

La locul solicitat au fost trimise următoarele forțe: o ambulanță S.M.U.R.D, o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet, o autospecială modul multirisc de căutare salvare din medi ostile vieți, o ambulanță S.M.U.R.D. TIP C, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Craiova.

Echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet, ajuns primul la locul intervenției, a constatat că persoană de sex masculin era scoasă de către cetățeni și se află în stop cardio respirator, paramedicii înepând manevrele de resuscitare.

 


loading...