Tragedie în lumea muzicii. A MURIT după ce tocmai se vindecase de coronavirus!

Una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi trece prin momente extrem de dificile după ce, aseară, a primit o veste care a dat-o peste cap. Mai exact, ea a aflat, cu durere în suflet și stupoare, că bunicul ei a decedat în urma unui accident vascular, după ce în urmă cu câteva săptămâni se vindecase de coronavirus! Anunțul trist a fost făcut de îndrăgita artistă pe rețelele de socializare!

09 aug. 2020, 13:22
Tragedie în lumea muzicii. A MURIT după ce tocmai se vindecase de coronavirus!

Georgiana Lobonț, căci despre ea este vorba, este, în acest moment, în doliu. Bunicul ei din partea soțului, în vârstă de 82 de ani, a murit sâmbătă seara (8 august), în jurul orelor 22, la spitalul din Bistrița Năsăud. Acum artista și întreaga familie se pregătesc de înmormântare bărbatului.

Bărbat vindecat de COVID-19, mort la trei ore de la externarea din spital

În luna aprilie, bunicii cântăreței de muzică populară au fost diagnosticați pozitiv cu testul cu noul tip de coronavirus. Artista a declarat atunci că bunica sa a fost externată după 2 săptămâni de spitalizare, dar nu același lucru s-a întâmplat cu bunicul ei, care a stat internat mai bine de 6 săptămâni. A reușit să învingă virusul ucigaș, însă din păcate, un accident vascular i-a fost fatal.

„De sărbătorile pascale când i-am sunat să le urăm sărbători fericite, am fost pur și simplu șocată pentru că bunica nu mai avea putere să vorbească. Ne-am speriat foarte tare, fiind și starea de urgență și toată această nebunie cu pandemia, plus că ei sunt în vârstă, în jur de 80 de ani amândoi… Ne-am gândit la ce-i mai rău. Am luat decizia de a suna la ambulanță, ea fiind mai apoi transportată la spital unde i-au fost recoltate probe pentru analize. După două zile bunica a primit rezultatele testului de Coronavirus și a fost confirmată pozitiv. Atunci în familia noastră s-a instaurat panica. Cu toții ne-am speriat pentru că nu știam ce va urma, plus că era șansa să ne contaminăm toți. Din acel moment, am intrat cu toții în autoizolare, așteptând cu sufletul la gură să aflăm dacă avem și noi simptome. Între timp și bunicul a fost testat, apoi confirmat cu coronavirus, el fiind și acum în spital, adică de 6 săptămâni. Bunica, după o săptămâna și jumătate a fost testată de două ori negativ,și a fost declarată vindecată. Noi am trecut cu bine peste acele momente, neavând niciunii dintre noi simptome, dar pot să va spun cu toată sinceritatea că am trăit cele mai negre clipe. Am fost speriați, panicați și nu ne venea să credem ce situație trăim. Acum noi suntem bine, dar bunicul chiar dacă au trecut 6 săptămâni este asimptomatic, dar tot pozitiv, iar acum tot ce sperăm este să vină acasă, sănătos, să îl mai pot strânge în brațe!”, povestea, printre lacrimi, la începutul lunii iunie, Georgiana Lobonț.

Doliu în PNL. A murit de infarct în ziua în care a fost externat din spitalul Covid 19

„Prințesa muzicii populare din Ardeal” a postat un mesaj trist pe contul de socializare, unde le-a mărturisit fanilor, clipele grele prin care trece zilele acestea. Georgiana Lobonț avea o relație specială cu bunicul ei. În 2016, „Prințesa muzicii populare din Ardeal” a lansat videoclipul „Să fii tată-i lucru mare”, în care apare și bunicul artistei, imagini pe care siguranță artista le va prețui și nu le va uita niciodată.

„În amintirea bunicului nostru… Mizgan Macidon… Dumnezeu să te odihnească-n pace, bunule! Ați fost un om bun și am avut multe de învățat de la dumneavoastră. Ați fost alături de noi în toate momentele vieții noastre, mai ales ale singurului dvs. nepot, Rareș pe care l-ați crescut și l-ați educat din primele lui zile de viață, cum ați știut mai bine. Îmi pare rău că de azi o să ne vegheați din ceruri… dar mă bucur că am reușit prin acest videoclip să vă păstrăm viu în amintirea noastră pentru totdeauna. Erați mândru de noi, de tot ce am realizat și mai ales de strănepoții, Irina și Edy. Suntem triști….Drum lin spre cer, domnule învățător!”, a scris artista pe rețelele de socializare.