Tragedie în lumea sportului! S-a stins din viață un fotbalist celebru! A fost cel mai bun marcator al unui club cunoscut

În plină Cupă Mondială, lumea fotbalului e în doliu. Fostul atacant portughez, Fernando Gomes, câştigător al Ghetei de Aur în anii 80, a decedat la vârsta de 66 ani.

27 nov. 2022, 12:27
Tragedie în lumea sportului! S-a stins din viață un fotbalist celebru! A fost cel mai bun marcator al unui club cunoscut

În plină Cupă Mondială, lumea fotbalului e în doliu. Fernando Gomes s-a stins di viață. A fost cel mai bun marcator al echipei de fotbal FC Porto.

Fernando Gomes s-a stins din viață la vâsrta de 66 de ani

Fernando Gomes, cel mai bun marcator din istoria lui FC Porto a murit”, a scris clubul sportiv pe site-ul său oficial.

Atacantul s-a stins din viață din cauza cancerului cu care se lupta de mai bine de trei ani. Cu toate că a luptat până în ultima clipă, se pare că boala a reușit să îl învingă în final.

Citește și: Bărbat găsit mort în gospodărie, după ce a fost sfâșiat de porci

Fernando Gomes a marcat de-a lungul carierei 355 de goluri, în cele 452 de meciuri oficiale. A jucat la FC Porto pentru 13 sezoane. Cariera acestuia s-a sfârșit în anul 1991 la Sporting Lisabona.

A cucerit gheata de aur Gheata de Aur, pentru cel mai bun marcator european, în 1983 şi 1985. În naționala Portugaliei acesta a adunat 47 de selecţii şi 13 goluri. Pentru mulți va rămâne o legendă datorită implicării și a discipline de care a dat dovadă pe teren.

Toți cei care l-au cunoscut își revin cu greu după ce au aflat că acesta a încetat din viață.

Citește și: Lumea creștină este în doliu! A murit cel mai iubit preot al Bisericii Ortodoxe Române