TRAGEDIE în Maramureş. O minoră, în comă la spital după ce a fost lovită cu toporul de iubitul său

O tânără de 17 ani din Maramureş se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovită în neştire cu toporul în cap, de iubitul ei. Scenele de groază au avut loc sub ochii celor doi copii ai lor. Tânăra a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, iar medicii fac eforturi uriaşe să o salveze. Între timp, agresorul a ajuns în spatele gratiilor.

05 ian. 2015, 07:17
TRAGEDIE în Maramureş. O minoră, în comă la spital după ce a fost lovită cu toporul de iubitul său

Scenele de groază au avut loc într-o colibă de la marginea oraşului Baia Mare. Fata de 17 ani a fost lovită cu bestialitate cu toporul în cap de zeci de ori. Călăul extrem de violent este chiar iubitul ei, un bărbat de 32 de ani, cu care tânăra are doi copii: un bebeluş de 6 luni şi o fetiţă de 2 ani. Totul s-a petrecut de faţă cu cei doi copilaşi, potrivit actualmm.ro.

După fapta cumplită, bărbatul şi-a lăsat iubita inconştientă într-o baltă de sânge şi a mers la poliţie unde s-a predat. Agenţii au anunţat imediat medicii, dar aceştia au găsit-o mai mult moartă decat vie.

„Am găsit pacienta inconştientă, în comă. A avut nevoie de stabilizare, inducţie anestezică şi intubaţie. Trebuie tomografiată şi văzut exact care sunt leziunile provocate de un obiect contondent la nivel cranian şi facial”, a declarat medicul prezent la faţa locului.

Rudele povestesc că fata ducea o viaţă de coşmar. Bătăile erau la ordinea zilei şi chiar după Revelion, tânăra a plecat de acasă. A fost însă înduplecată de iubit să se întoarcă.

Agresorul este cercetat acum pentru tentativă la omor.

Citeşte şi TRAGEDIE în Botoşani. Un bărbat şi-a ÎMPUŞCAT soţia, apoi şi-a tras un glonţ în inimă