Tragedie în medicina românească. A murit Viorel Bucuraş, soţul fostului ministru TS Sorina Plăcintă

Viorel Bucuraș, unul dintre cei mai cunoscuţi medici ai Timişoarei, fost şef al Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean, a încetat din viaţă la doar 61 de ani. Acesta a făcut în 2015 un stop cardiac, când se afla la lucru, la Spitalul Județean Timișoara, fiind dus apoi pentru tratament la clinici din țară și străinătate.

11 ian. 2020, 13:59

Viorel Bucuraș, a fost transferat, după ce a făcut stopul cardiac și s-a intervenit la Timișoara, la o clinică din Magdeburg, Germania. Acolo a fost internat pentru recuperare neurologică, fiind apoi transferat la clinici din țară, Focșani și Oradea. În ciuda eforturilor medicilor, nu şi-a mai revenit, rămânând conectat la aparate, într-o stare aproape vegetativă. 

Tragedie uriaşă! Lider PNL, mort după ce a făcut INFARCT la VOLAN

„Vio a plecat azi dimineață, după o lungă suferință ce l-a ținut legat de pat mai bine de patru ani. Nu mai era cel pe care vi-l amintiți, plin de viață, energic și glumeț. A plecat de atunci în fiecare zi câte puțin. Astăzi s-a eliberat. Drum lin, tată!”, a scris fiul său, Ioan Bucuraș, pe pagina tatălui său de Facebook.

Viorel Bucuraş era căsătorit din 2011 cu Sorina Placintă, fost senator şi fost ministru al Tineretului şi Sportului.