TRAGEDIE în Peru. Un autobuz cu peste 50 de pasageri a căzut într-o prăpastie, ucigând 26 de oameni

26 de oameni au murit şi 28 au fost răniţi după ce autobuzul în care se aflau a căzut într-o prăpastie din Peru. Incidentul s-a produs pe o autostradă din sudul ţării, iar poliţia încearcă să determine dacă autobuzul circula legal.  

28 mart. 2013, 06:35
TRAGEDIE în Peru. Un autobuz cu peste 50 de pasageri a căzut într-o prăpastie, ucigând 26 de oameni

Cel puţin 26 de persoane au murit după prăbuşirea unui autocar într-o prăpastie de 80 de metri adâncime, în sudul Peru, a declarat poliţia locală, citată de Mediafax.

Citeşte şi UIMITOR: Un ŞOFER de autobuz şi-a riscat viaţa pentru a SALVA viaţa pasagerilor VIDEO

„Am numărat până în prezent 24 de morţi şi 18 răniţi”, a declarat ofiţerul Elard Prado, membru al poliţiei rutiere din oraşul Arequipa, situat la 1.000 de kilometri sud de Lima.

Citeşte şi Accident în Taiwan: Un autocar cu foşti absolvenţi de şcoală a căzut în prăpastie, ucigând 13 oameni

Bilanţul a fost confirmat de comandantul de poliţie Raul Acosta, care a declarat pentru postul de televiziune Canal N că alte cadavre s-ar putea afla sub autocarul care nu a fost încă scos din prăpastie. Bilanţul precedent număra 20 de morţi. Autocarul aparţinea companiei Andares şi a căzut într-o zonă cu serpentine în timp ce parcurgea ruta Orcopampa-Arequipa.

Citeşte şi Tragedie în China. 11 copii au murit, după ce un microbuz a căzut într-un iaz

„Pentru moment, cauzele accidentului nu sunt cunoscute”, a adăugat Acosta.

Majoritatea victimelor erau mineri care lucrau în regiunea Orcopampa şi se întorceau la Arequipa pentru a sărbători Săptămâna Sfântă. Este vorba de al doilea accident de autocar din regiunea Arequipa în luna martie, după prăbuşirea pe data de 10 într-o prăpastie de 200 de metri adâncime a unui alt vehicul, provocând moartea a 14 pasageri.

Citeşte şi Columbia: Un autobuz cu peste 40 de pasageri s-a răsturnat, ucigând 27 de persoane VIDEO