TRAGEDIE în Prahova. Un copil, în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat pe un tren

Un incident extrem de grav s-a produs într-o localitate din Prahova. Un copil se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat, din greşeală, pe un tren.

11 aug. 2016, 14:44
TRAGEDIE în Prahova. Un copil, în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat pe un tren

Joi, în jurul orei 15.00, un copil în vârstă de 15 ani din Albești Paleologu s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un tren care oprise în stația Cricov, potrivit observatorulph.ro.

După ce a stat mai bine de 30 de minute pe garnitura feroviară, intervenția nefiind posibilă din cauza faptului că alimentarea cu energie electrică a firelor nu a fost întreruptă, a fost solicitat elicopterul SMURD, pentru preluarea victimei.

Potrivit ultimelor informații puse la dispoziție de ISU Prahova, minorul a suferit arsuri pe 84% din suprafața corpului, de gradul I și II, dar și un traumatism cranio cerebral. Din fericire, copilul este conștient și cel mai probabil va fi transportat la o unitate medicală din Capitală.

Momentan, nu se cunosc detalii referitoare la împrejurările în care s-a produs evenimentul şi motivele pentru care băiatul se afla pe vagonul trenului.

Citeşte şi Tânăr electrocutat la bâlci. Medicii nu au mai putut face nimic