Tragedie în Raliul Germaniei. Doi concurenţi olandezi au murit într-un accident

Ultima probă specială de sâmbătă, din cadrul Raliului Germaniei, a noua etapă a Campionatului Mondial (WRC), a fost anulată ca urmare a unui accident soldat cu doi morţi. Persoanele decedate concurau într-o cursă de maşini clasice.

24 aug. 2013, 17:44
Tragedie în Raliul Germaniei. Doi concurenţi olandezi au murit într-un accident

Un pilot olandez şi copilotul său şi-au pierdut viaţa în timpul unei cursei de maşini clasice, desfăşurată sâmbătă, în apropiere de Trier, cu ocazia etapei Campionatului Mondial de raliuri (WRC), care are loc în Germania.

Conform poliţiei germane, accidentul s-a produs la Arena Panzerplatte, o fostă bază de antrenament pentru tancuri, care urma să găzduiască şi ultima probă specială programată sâmbătă în cadrul Raliului Germaniei, dar care a fost anulată în urma tragediei.

După abandonul finlandezului Jari-Matti Latvala (Volkswagen Polo), lider al clasamentului în Raliul Germaniei este spaniolul Dani Sordo (Citroen), cu un avans de numai opt zecimi de secundă faţă de belgianul Thierry Neuville (Ford Fiesta), înaintea ultimelor două probe speciale, care vor avea loc duminică.