Tragedie în showbiz, vedeta de 47 de ani a fost găsită fără suflare în propria locuinţă. Apucase să îşi sune medicul

Kim Porter, fosta iubită a rapperului P. Diddy, a fost găsită moartă, joi, în locuința ei din Los Angeles. Actrița, care este mama a trei copii, a murit, la 47 de ani, după ce, în ultima perioadă, suferea de o formă de gripă care s-a agravat în pneumonie.

16 nov. 2018, 07:47
Tragedie în showbiz, vedeta de 47 de ani a fost găsită fără suflare în propria locuinţă. Apucase să îşi sune medicul

Ambulanța a fost alertată, joi, în jurul prânzului, de rude, după ce Kim Porter ar fi suferit un stop cardiac. Medicii chemați de urgență nu a fost, însă, nevoiți să constate decesul actriței de 47 de ani.

Rapperul P. Diddy este în stare de șoc, după ce a aflat despre moartea fostei sale iubite. Impresarul artistului a confirmat incidentul șocant și a spus că familia are nevoie de „discreție” în acest moment.

„Diddy este devastat și șocat (…) El și Kim erau prieteni foarte apropiați și părinți, deși relația lor se terminase, erau o familie”, a declarat un apropiat al rapperului, pentru revista People, citată de Daily Mail.

Kim Porter și P. Diddy au avut o relație timp de 13 ani și au împreună trei copii. Este vorba despre gemenele Jessie James and D’Lila, în vârstă de 11 ani, și despre fratele lor mai mare, Christian, de 20 de ani. Actrița mai avea un fiu, Quincy, dintr-o altă relație cu producătorul Al B. Sure!.

Luna trecută, P. Diddy și Kim Porter s-au reîntâlnit când întreaga familie l-a susținut pe Quincy la premiera fimului său „The Holiday Calendar”. Vedetele, îndoliate după moartea fostei iubite a lui P.Diddy Zeci de mesaje de condoleanțe au fost publicate de vedetele care au aflat că P. Diddy este în doliu. „Este înfiorător. Dumnezeule, dă-le putere copiilor și întregii familii”, a scris Missy Elliot pe Twitter. „Odihnește-te în pace, Kim Porter. Condoleanțe prietenilor și familiei sale”, a scris 50 Cent.

Kim Porter a murit, la 47 de ani, după ce suferea în ultima perioadă de o formă de gripă care s-a agravat în pneumonie. Cu o zi înainte de a-și pierde viața, actrița își sunase medicul căruia i-a spus că nu se simțea bine. Cauza exactă a morții urmează să fie stabilită de medicii legiști în urma necropsiei.