Tragedie în Sinaia. Trei tineri au murit după ce maşina lor a fost lovită de un TIR VIDEO

Trei tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident de circulaţie, în Sinaia. Maşina lor a intrat pe contrasens şi a fost lovită în plin de un TIR care mergea regulamentar, informează România TV. Victimele au murit pe loc, fiind nevoie de intervenţia descarcerării ca să îi scoată din maşina distrusă complet.

30 sept. 2013, 06:14
Tragedie în Sinaia. Trei tineri au murit după ce maşina lor a fost lovită de un TIR VIDEO

Tragicul accident s-a produs într-o curbă periculoasă. Şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. A fost izbit în plin de un TIR turcesc care mergea spre Braşov.

„La faţa locului am găsit trei persoane încarcerate, doi bărbaţi şi o femeie, toţi trei decedaţi, leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat Adriana Nicorescu, medic ambulanță.

„Pe DN1, la km 117, un autoturism care se deplasa din Sinaia către Ploieşti, în curbă a intrat pe contrasens în coliziune cu un TIR care circula regulamentar din sens invers”, a precizat Ștefan Crivăț, comisar şef Poliția Rutieră Prahova.

Victimele au vârsta cuprinsă între 24 şi 27 de ani. În urma accidentului, circulaţia pe DN 1, în zona Posada, s-a desfăşurat îngreunat mai bine de o oră.

Citeşte şi Accident cu patru victime pe DE 70, în Mehedinţi