TRAGEDIE ÎN SPORT. O jucătoare de tenis A MURIT la 23 DE ANI. Era nepoata unui MARE CAMPION

Carolina Lewis, o tânără speranță a tenisului, s-a stins din viață subit, la vârsta de 23 de ani, în timpul unei vacanțe în Statele Unite ale Americii.

24 sept. 2019, 08:20
TRAGEDIE ÎN SPORT. O jucătoare de tenis A MURIT la 23 DE ANI. Era nepoata unui MARE CAMPION

Carolina Lewis, din Noua Zeelandă, a murit în timp ce se afla în vacanță în Washington, SUA. Tânăra, care a jucat tenis pentru Kansas State University, este nepoata finalistului la Wimbledon Chris Lewis, care a pierdut trofeul în 1983, în favoarea lui John McEnroe.

Chris Lewis s-a declarat sfâșiat de durere după moartea nepoatei sale: „Carolina, cu toții te iubim. Îți mulțimim pentru momentele pe care le-am petrecut împreună, pentru memoriile pe care ni le-ai lăsat și pentru dragostea pe care o purtăm în suflet pentru tine… o dragoste adevărată și puternică, ce va rezista pentru tot restul vieții noastre. Da, vei fi întotdeauna cu noi”.

Carolina Lewis provine dintr-o familie de tenismeni, întrucât și tatăl ei, David Lewis, este de asemenea, un jucător de tenis profesionist. Familia ei s-a mutat în Statele Unite ale Americii pe când era doar o adolescentă.