Tragedie în Statele Unite: Au murit curăţând zăpada

Ninsorile abundente care au căzut în Statele Unite au făcut victime. Cel puţin 13 locuitori din regiunea Chicago au murit în timp ce curăţau zăpada de pe străzi şi de pe proprietăţile lor.

04 feb. 2015, 15:22
Tragedie în Statele Unite: Au murit curăţând zăpada

În decurs de trei zile, în regiunea oraşului Chicago, au murit cel puţin 13 persoane în timp ce făceau operaţiuni de deszăpezire după ninsorile abundente care s-au abătut asupra Statelor Unite, scrie chicagotribune.com.

Decesele au fost înregistrate în perioada 31 ianuarie şi 2 februarie, când a nins abundent. Persoanele decedate aveau vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani, iar dintre victime, numai una a fost o femeie. 

Citeşte şi Cârtiţa Phil, celebrul meteorolog din SUA, le-a prezis americanilor încă o lună şi jumătate de iarnă VIDEO

De asemenea, autorităţile americane au mai precizat că zece dintre decese s-au înregistrat în comitatul Cook, iar alte trei, în comitatul Dupage. Un bărbat a murit în timp ce acţiona cu un utilaj de deszăpezire, mai precizează aceeaşi publicaţie.

Ninsoarea şi viscolul care au afectat America la sfârşitul săptămânii trecute au fost cotate ca fiind a cincea furtună de zăpadă masivă din istoria r6egiunii Chicago, după cum au estimat experţii meteorologi.