Tragedie în Suceava. O fetiţă de numai 3 ani a murit după ce a fost călcată de tractor VIDEO

O copilă de numai 3 ani dintr-o localitate din judeţul Suceava a murit, pe câmp, chiar sub ochii mamei, după ce a fost călcată de un tractor. Femeia era văduvă şi o luase pe micuţă cu ea la câmp unde muncea cu ziua, iar în câteva clipe de neatenţie s-a produs tragedia, informează România TV.

11 iul. 2016, 16:59
Tragedie în Suceava. O fetiţă de numai 3 ani a murit după ce a fost călcată de tractor VIDEO

Tragedia a avut loc în localitatea Horodniceni. Femeia, văduvă cu doi copii, a plecat să muncească cu ziua la câmp şi i-a luat cu ea pentru că nu avea în grija cui să îi lase. Toropită de căldură şi de sete de la muncile câmpului, femeia şi-a pierdut fetiţa din ochi pentru câteva secunde cât s-a dus să bea apă.

Micuţa de trei ani a rămas nesupravegheată şi s-a dus în spatele tractorului. Tocmai atunci şoferul a dat utilajul cu spatele, iar micuţa a ajuns sub roţile din spate.

Mama a început să ţipe, dar era prea târziu. Medicii au ajuns la faţa locului şi au făcut tot posibilul să o salveze pe fetiţă.

„Un copil de 3 ani a fost adus în stop cardiorespirator cu manevre în curs de resuscitare de echipajul SMURD. Copilul a decedat în cele din urmă. În ciuda manevrelor prelungite de resuscitare de peste o oră, copilul a decedat”, a spus medicul prezent la faţa locului.

Povestea femeii este una cutremurătoare. Soţul i-a murit, băiatul de 19 ani suferă de handicap, iar ea trebuia să-i întreţină singură pe cei doi copii.

Femeia este atât de săracă, încât asistentele i-au dat bani să se poată întoarce acasă de la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă în cazul accidentului.

Citeşte şi Accident grav în Argeş. O fetiţă de nouă ani a murit după ce a fost lovită de o maşină VIDEO