TRAGEDIE în Timiş. Două persoane carbonizate după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac şi a luat foc

Două persoane au fost găsite carbonizate pe bancheta din spate a unui autoturism care a luat foc, duminică noaptea, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în comuna Fibiş din judeţul Timiş.

02 apr. 2017, 20:11
TRAGEDIE în Timiş. Două persoane carbonizate după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac şi a luat foc

UPDATE 23.55: Una dintre persoanele căutate după ce pe bancheta din spate a unei maşini implicate, duminică noapte, într-un accident, în judeţul Timiş, au fost descoperite două cadavre carbonizate, a fost găsită. Aceasta este o adolescentă de 17 ani care era acasă.

Poliţiştii au aflat că şoferul maşinii este şi el din Fibiş şi are 19 ani.

Două persoane carbonizate după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac şi a luat foc

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu, a declarat, pentru News.ro, că un accident rutier a avut loc în Timiş, fiind implicat un autoturism marca Audi care a luat foc.

Este vorba despre un accident rutier în care e implicat un autoturism marca Audi. La faţa locului s-au deplasat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o descarcerare, trei ambulante SMURD, un ofiţer şi 15 subofiţeri. S-a constatat că autoturismul a ieşit de pe suprafaţa carosabilă, după care a luat foc. După stingerea incendiului, din nefericire, pompierii au constatat că în interior se aflau două persoane carbonizate„, a declarat Bogdan Mutu.

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua care leagă Timişoara de oraşul Lipova din Arad, în dreptul localităţii Fibiş, unde autoturism s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, apoi a luat foc. Cele două cadavre se aflau pe bancheta din spate a maşinii, iar anchetatorii suspectează că în autoturism se mai aflau două persoane, care au fugit de la locul accidentului.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Accident grav în Ştefăneşti. Maşină cuprinsă de flăcări după ce a lovit un copac, şoferul a murit carbonizat