TRAGEDIE în Vaslui. O femeie a murit după ce i-a explodat în faţă râşniţă de cafea

O femeie din municipiul Vaslui, vânzătoare la un magazin alimentar, a murit după ce aparatul de cafea din incinta unității i-a explodat în față, luni după-amiază. Ea suferise multe răni foarte grave.

03 oct. 2016, 15:27
TRAGEDIE în Vaslui. O femeie a murit după ce i-a explodat în faţă râşniţă de cafea

UPDATE 20.45: Vânzătoarea rănită, luni după-amiază, după ce o răşniţă de cafea a explodat în magazinul în care lucra, a murit la Spitalul Judeţean Vaslui, ea având multiple leziuni la nivelul mâinilor, feţei şi abdomenului.

Un accident groaznic s-a produs în Vaslui. O femeie de 45 ani, vânzătoare la un magazin, a fost mutilată după ce i-a explodat în față o râșniță de cafea. În urma exploziei, femeia a suferit răni extrem de grave în zona ochilor, a sânilor, a pieptului şi a abdomenului. De asemenea, cuțitele de la râșniță i-au retezat ambele mâini, scrie vremeanoua.ro.

Totul s-a întâmplat din cauza unei instalații electrice improvizate, în momentul în care vânzătoarea a încercat să bage în priză un radio. În magazin se mai afla o femeie care a suferit și ea tăieturi în zona feței, a mâinilor și a pieptului.

„Explozia a fost atât de puternică, încât femeii i-au fost smulse, efectiv, părți din corp. Se fac eforturi pentru a o salva, dar șansele de supraviețuire sunt minime. Cealaltă victimă este stabilă. Din cauza suflului puternic al exploziei, geamurile s-au spart și i-au provocat mai multe leziuni”, a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Femeia rănită grav avea magazinul în curtea locuinței. Ea are doi copii, în vârstă de 5 ani, respectiv 15 ani, iar soțul său este plecat la muncă în străinătate. Vecinii femeii, care au apelat numărul de urgență 112, susțin că ambulanța a venit foarte târziu, după ce operatorul cu care au intrat în legătură a pus foarte multe întrebări la telefon și a trimis cu întârziere o salvare, scrie agerpres.ro.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații Situații de Urgență au declarat că explozia nu a fost urmată de incendiu.

Citeşte şi Şocant! Un cadavru mutilat al unei femei a fost găsit la groapa de gunoi. Ce ipoteze au criminaliştii