Tragedie inexplicabilă în Italia. Două surori românce au murit lovite de tren

Tragedie inexplicabilă în provincia Bologna din Italia. Două surori de 15 și 17 ani, a căror mamă este româncă, au fost ucise de tren, într-un accident inexplicabil petrecut duminică dimineață, la primele ore.

02 aug. 2022, 12:14
Tragedie inexplicabilă în Italia. Două surori românce au murit lovite de tren

Tragedie inexplicabilă în Italia. Alessia și Giulia Pisano locuiau la Madonna di Castenaso împreună cu tatăl lor, italian, și sora lor mai mare, Ștefania, provenită dintr-o relație anterioară a mamei lor. Se pare că mama fetelor plecase în România încă de la sfârșitul anului trecut și nu s-a mai întors, potrivit La Repubblica, citat de Digi 24.

Citeşte şi: Caz şocant în Italia. O fetiţă de un an a murit de foame, după ce mama a lăsat-o singură în casă şi a plecat să-şi vadă iubitul

Tragedie inexplicabilă în Italia

Sâmbătă seară, Alessia și Giulia au ieșit în oraș cu permisiunea tatălui lor. După câteva ore, la primele ore ale dimineții de 31 iulie, fetele au fost lovite de tren în gara din Riccione.

Ancheta în acest caz este în plină desfășurare și deocamdată nu se știe cum s-a petrecut accidentul. Mecanicul locomotivei a declarat că a văzut în ultima clipă o fată care sare pe șine, în fața trenului, unde cea de-a doua fată stătea întinsă.

În baza mărturiei mecanicului, anchetatorii suspectează că fata care a sărit în fața locomotivei a vrut să-și salveze sora căzută pe șine în împrejurări necunoscute.

Acasă, toată comunitatea este în stare de șoc în urma tragediei. Contactată de presa italiană, Ștefania, sora mai mare a celor două fete, a transmis prin interfon: „Deocamdată nu putem să vorbim, este un moment tragic, suntem aici și ne gândim la ele”.