Sfârșit tragic pentru doi tineri logodiți din Dolj! Carmen și Claudiu au fost găsiți morți în baie

Doi tineri din comuna Coțofenii din Fața au fost găsiți decedați în baia din propria locuința. Trupurile celor doi au fost descoperite în această dimineață, după ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon.

12 feb. 2021, 15:03
Sfârșit tragic pentru doi tineri logodiți din Dolj! Carmen și Claudiu au fost găsiți morți în baie

Tragedie într-o comună din Dolj! Cei doi tineri, în vârstă de 25 și 26 de ani, formau un cuplu și erau logodiți. Carmen și Claudiu au fost descoperiți în această dimineață, chiar în propria baie. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind dispusă și efectuarea unei expertize medico-legală pentru a stabili împrejurările producerii incidentului.

Citește și: Alertă de ultimă oră. Măşti neconforme pentru copii, imediat după începerea şcolilor. Anunţul făcut de specialişti!

„Polițistii s-au deplasat la fata locului, constatând faptul că în încăperea unde aceștia au fost găsiti era prezent un miros putemic de gaze. Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, conform craiovaforum.ro.

Tragedie într-o comună din Dolj! Vestea morții celor doi a șocat familia, rudele și prietenii celor doi tineri, mesajele de condoleanțe apărând pe rețelele de socializare. Fostul primar al comunei Coșofenii din Față, Constantin Cârciumaru, spune că cei doi tineri erau logodiți.

”Drum lin în ceruri…azi au murit acești tineri frumoși și deștepți, în Cotofenii din Față…DUMNEZEU SĂ ÎI AIBă ÎN PAZĂ!!!”, a scris fostul edil pe Facebook.

Un adolescent de 16 ani și-a pus capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste

Un adolescent din Constanța, în vârstă de 16 ani, a decis să-și pună capăt zilelor după o decepție în dragoste. Adolescentul a fost găsit în anexa imobilului în care locuia cu bunica sa, iar femeia a sunat imediat la 112. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru adolescent. Tânărul s-ar fi certat cu iubita lui și nu ar fi putut să treacă peste acest episod.

Potrivit unor surse neoficiale, minorul suferea de depresie, după ce s-ar fi despărțit de iubita lui. De asemenea, aceleași susre susțin că acesta era crescut doar de o bunică, mama lui fiind plecată la muncă în străinătate. Bunica a fost cea care l-a găsit spânzurat și a anunțat Poliția, anunță focuspress.