Tragedie la Constanţa: A omorât copilul călcându-l cu maşina „din joacă”

Un copil de un an şi şapte luni a murit după ce a fost călcat cu maşina. Totul a fost un accident, fetiţa neavând nici o şansă la viaţă.

11 dec. 2014, 11:04
Tragedie la Constanţa: A omorât copilul călcându-l cu maşina „din joacă”

UPDATE – Tatăl fetiţei lucrează la o fermă din Hârşova, unde şi locuieşte, împreună cu familia. Joi, în jurul orei 11.30, proprietarul fermei, şeful tatălui, a vrut să plece cu maşina. Deocamdată nu se ştie dacă fetiţa se afla în spatele maşinii sau s-a ascuns sub roţile maşinii de teren, însă cert este faptul că acesta nu a văzut-o, astfel că a trecut cu maşina peste ea. La spital a ajuns şi proprietarul fermei, care se află în perfuzii, fiind în stare de şoc. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a putut petrece tragedia. 

Potrivit primelor informaţii, bărbatul se afla cu minora pe un drum lăturalnic din Hârşova, moment în care fetiţa a vrut să se joace cu tatăl său, ascunzându-se sub maşină. După ce a căutat-o, pe ideea: te las eu aici, bărbatul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă, strivind trupul micuţei. A fost transportată de urgenţă la Spitalul Hârşova, dar nu a avut nici o şansă la supravieţuire, scrie Replica de Constanţa.