Tragedie la Constanţa: Sute de mesaje pe Facebook pentru cele trei dansatoare. GALERIE FOTO

Sâmbătă noapte, trei fete și-au pierdut viața în incendiul care a cuprins restaurantul Beirut, aflat pe bulevardul Tomis din Constanța. Una dintre ele este o dansatoare, cu numele de Micky. Mai multe persoane și-au exprimat regretul față de moartea acesteia, pe pagina ei de Facebook.

06 apr. 2014, 07:56

Alte patru persoane, au fost rănite în urma incendiului și au fost transportate de echipajele de intervenție la spital. A fost nevoie ca una dintre ele, care a suferit arsuri, să fie transportată cu elicopterul la București. În acest moment, în secția de Terapie Intensivă se mai află o singură persoană internată pentru intoxicație cu monoxid de carbon, care este însă conștintă și cooperantă. Alte două persoane au fost externate.

Trei dansatoare au murit arse de vii după ce un restaurant din Constanţa a fost mistuit de flăcări VIDEO

Cinci echipaje de pompieri au luptat cu flăcările, pentru a le împiedica să ajungă la locuințele din apropiere. Un pompier a fost, și el, intoxicat cu fum. Polițiștii au bloca accesul autoturismelor, între bulevardul Mamaia și Sala Sporturilor, din cauza flăcărilor puternice.

Din primele informații, se pare că incendiul, care a pornit în partea din spate a restaurantului libanez, a fost întețit de vânt și s-a extins la etajul clădirii, unde funcționează localul „Legendary Pub“. În club ar fi avut loc o reprezentație live a unei trupe. 

„Din păcate, Legendary Pub e istorie. Din fericire, cei care eram sus, deasupra restaurantului libanez Beirut, am scăpat cu toții. Din păcate, au fost și victime. Eram la bar, cînd am văzut că iese fum de sub tejghea și de lîngă mixer. Mirosea a mîncare. Am văzut că se îngroașe fumul și am coborît în ordine, fără panică. Zece minute mai tîrziu, scara pe care doar coborîsem se făcea scrum. Casele din spatele clubului ardeau deja. După jumătate de oră, focul a izbucnit și mai tare. Pompierii au venit imediat, de vreme ce au sediul la 200 metri, dar s-au descurcat greu, din cauza mașinilor parcate aiurea – ăia n-au venit să și le ia nici după o oră, unde erau?! – și a vîntului puternic“, a scris directorul de programe al Neptun TV, Sorin Lucian-Ionescu, pe pagina sa de Facebook. Alte sute de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina de facebook Micky Bellidance.