Tragedie la Hollywood, a murit vedeta din Terminator şi Conan Barbarul. Actorul a fost găsit înecat

Actorul italian Franco Columbu, cel mai bun prieten al lui Arnold Schwartzenegger, alături de care a jucat în filme de succes precum Conan Barbarul sau Terminator, a murit joi, la vârsta de 78 de ani. Actorul a murit înecat.

30 aug. 2019, 17:06
Tragedie la Hollywood, a murit vedeta din Terminator şi Conan Barbarul. Actorul a fost găsit înecat

Franco Columbu era născut în Sardinia, pe 7 august 1941, iar în tinereţe a început să practice boxul, însă s-a orientat către bodybuilding, astfel că a câştigat titlul de Mr. Olympia în 1976 şi 1981. După 1969, Columbu a fost considerat unul dintre cei mai puternici oameni din lume, el fiind deţinătorul a numeroase recorduri mondiale.

Practic, Franco Columbu a cucerit titlul de Mr. Olympia după ce Arnold Schwartzenegger s-a retras din cimpetiţiile de bodybuilding, în 1975. Cei doi au fost foarte buni priteni toată viaţa, încă din anul 1965, când s-au cunoscut la Stuttgart şi au început să concureze unul împotriva celuilalt. De altfel, Columbu i-a fost cavaler de onoare lui Schwartzenegger la nunta acestuia cu Maria Shriver, în 1986.

Cariera sa de actor este strâns legată de cea a lui Arnold, alături în care a jucat în multe filme, de la cunoscut serial The Streets of San Francisco, până la blockbuster-ele, Conan Barbarul sau Terminator.

Potrivit presei italiene, Franco Columbu a murit în natala Sardinie, înecat, în urma unui incident petrecut pe mare.