Tragedie la moaştele Sfânta Parascheva: O femeie a murit după ce i s-a făcut rău

O femeie în vârstă de 60 de ani a murit, vineri după-masă, în timp ce se afla la coadă la racla cu moaştele Sfintei Parascheva, informează România TV. Potrivit primelor informaţii, femeia a făcut un stop cardio-respirator.

11 oct. 2013, 11:04
Tragedie la moaştele Sfânta Parascheva: O femeie a murit după ce i s-a făcut rău

Orele de oboseală şi-au spus cuvântul în cazul unei femeie care se afla la Iaşi, la moaştele Sfintei Parascheva. În timp ce se afla la coadă, ca să ajungă la racla Sfintei Parascheva, femeia a intrat în stop cardio-respirator.

Voluntarii de la Crucea Roşie i-au sărit imediat în ajutor. O ambulanţă a sosit imediat la faţa locului pentru a o transporta pe victimă la spital. Din păcate, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a murit în drum spre spital.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat s-a deghizat ca să ajungă mai repede la racla cu moaştele Sfintei Parascheva

Peste 20 de persoane, majoritatea vârstnici cu probleme cardiace, au avut nevoie de îngrijiri medicale, la moaştele Sfintei Parascheva.

Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva au fost purtate, vineri dimineaţă ,în procesiune pe străzile din jurul Catedralei Mitropolitane din Iaşi şi au fost depuse pe amplasamentul special amenajat în curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, la eveniment fiind prezenţi 16.000 de pelerini din ţară şi din străinătate.