TRAGEDIE la o nuntă. Socrul mic a murit în timpul petrecerii. Rudele nu i-au spus nimic miresei

Publicat: Duminică, 21 Iulie 2013 08:08 // Actualizat: Duminică, 21 Iulie 2013 13:33 // Sursa: RTV.net

Un bărbat de 46 de ani din localitatea Padeş, judeţul Gorj, a murit chiar în seara nunţii fiicei sale. Potrivit România TV, rudele au anunţat-o pe mireasă de tragedie abia după nuntă, ca să nu-i strice petrecerea.

Petrecerea abia începuse în localitatea Padeş, judeţul Gorj, când socrului mic i s-a făcut rău. Atunci rudele l-au dus acasă imediat şi au chemat ambulanţa care, acuză ele, a venit abia peste două ore.

"A fost de dimineaţă la toate obiceiurile care sunt conform tradiţiei la noi, iar după-amiază, pe la 16.00, a zis că se pune un pic în pat pentru a se odihni. Pe la 18.00 şi câteva minute, când am venit, am văzut că nu se trezeşte şi atunci am sunat la 112. Era încă în viaţă. A venit un echipaj SMURD de la Motru, în loc să vină unul de la Baia de Aramă, care e mult mai aproape. Pompierii nu au avut ce să-i facă şi am sunat iar la 112, iar după vreo două ore a venit o salvare, dar el era deja mort", afirmă fratele celui decedat.

Până să ajungă salvarea, tatăl miresei a murit în braţele rudelor. Acestea nu i-au spus nimic miresei până la finalul nunţii, pentru a nu-i strica petrecerea, ea crezând că tatăl său se plimbă cu treabă prin sat.

Medicii legişti urmează să stabilească cauza decesului. Şeful Ambulanţei Gorj, dr. Dan Vâlceanu, a declarat că va deschide o anchetă internă pentru a verifica situaţia, el menţionând că nu a primit nicio reclamaţie de la membrii familiei celui decedat, doar jurnaliştii semnalându-i situaţia respectivă.

Vâlceanu afirmă că substaţia Motru intervine în cazurile de pe raza comunei Padeş. Din primele informaţii pe care le are cele două echipaje de la substaţie erau în misiune, la alte intervenţii, la ora la care a fost primit apelul de la rudele celui decedat la nunta propriei fiice.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
deces nuntă mireasă socrul mic socrul mic mort tragedie nuntă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 aug 02:02
...sale. Potrivit România TV, rudele au anunţat-o pe mireasă de tragedie abia după nuntă, ca să nu-i strice petrecerea. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
21 iul 13:24
Răspunde | Votează email 0 email
Diana Claudia
"aceasta" sau acesteia nu i-au spus ?????
21 iul 10:12
...pe mireasă de tragedie abia după nuntă, ca să nu-i strice petrecerea. Citește mai departe… Vezi articol pe RTV.NET – Stiri – Gorj The post TRAGEDIE la o...
21 iul 08:39
...pe mireasă de tragedie abia după nuntă, ca să nu-i strice petrecerea. Citește mai departe… Vezi articol pe RTV.NET – Stiri – GorjTags: ...
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H