Tragedie la o petrecere din Galați. Un bărbat a murit înecat cu un mic

Tragedie la o petrecere din Galați. Un bărbat de 52 de ani a murit înecat cu un mic. Salvatorii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva.

05 mai 2021, 14:31
Tragedie la o petrecere din Galați. Un bărbat a murit înecat cu un mic

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din județul Galați a murit după ce s-a înecat cu un mic. Incidentul a avut loc în a treia zi de Paști. Bărbatul venise în vizită la o rudă din localitatea Aldești. În timp ce mânca, s-a înecat cu un mic. Bărbatul a fost găsit de ruda sa căzut în curte.

Din păcate, echipajul de la Ambulanţă, sosit la locuinţa indicată de ruda barbatului, nu l-a mai putut salva pe bărbatul înecat cu un mic.

Citeşte şi: Cel mai mare urs din România a fost ucis de un prinț din Austria! Primise derogare pentru eliminarea unei alte ursoaice

„Incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 14.00, la Aldești. Victima este un bărbat de 52 de ani, care s-a înecat cu un mic. Proprietarul casei plecase la fântână, când s-a întors l-a găsit pe jos. Echipajul medical a făcut manevre de resuscitare timp de o oră, apoi a fost declarat decesul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Galați, Mihai Polinschi.

Poliția a deschis dosar penal pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul bebeluşului mort la botez în Suceava. Legiştii au stabilit cum a decedat copilul