Tragedie la Românii au talent 2019. Frumoasa concurentă din acest sezon a fost ucisă după finală

Alla Klyshta o concurentă de 33 de ani care a participat la show-ul Românii au talent, sezonul 9, a fost ucisă! Conform datelor prezentate de poliție, iubitul ucrainencei a fost acela care i-a pus capăt zilelor.

01 iun. 2019, 12:18
Tragedie la Românii au talent 2019. Frumoasa concurentă din acest sezon a fost ucisă după finală

Alla Klyshta  s-a remarcat pe scena Românii au talent la ultimul sezon, când și cei patru jurați, Călinescu, Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, au aplaudat-o în picioare pentru numărul de excepție făcut cu cercul.

Potrivit rapoartelor Poliției, un prieten al tinerei a fost arestat, fiind principalul suspect. Prietenii artistei au confirmat poliției că acesta ar fi chiar iubitul ei. “Încă nu putem să credem, este groaznic”, a declarat unul dintre apropiaţii tinerei. Bărbatul arestat este și el acrobat și lucra la un circ local, din Germania.

”Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune”, a fost discursul lui Mihai Petre, după numărul tinerei ucrainence.

Un moment pe care aș vrea să-l uit? Trădarea persoanei pe care o iubeam

Dansatoarea de hoola hoop a dezvăluit jurnaliștilor de la Pro TV că nu a luat cursuri pentru această pasiune și că nu știe de unde a moștenit talentul, pentru că majoritatea rudelor sale sunt doctori și profesori.

“Primul număr pe care l-am făcut în fața familiei mele. Nu o să uit niciodată sentimentul ăla. Și îngrijorarea pentru că nu știam ce vor avea ei de spus despre performanța mea, despre acest hobby al meu. Am oameni pe care îi apreciez, dar nu în acest domeniu, nu au legătură cu hoola hoop. O apreciez, de exemplu, pe Beyonce, e o femeie foarte puternică.

Primul număr pe care l-am făcut în fața familiei mele. Nu o să uit niciodată sentimentul ăla. Și îngrijorarea pentru că nu știam ce vor avea ei de spus despre performanța mea, despre acest hobby al meu”, a mai mărturisit regretata artistă care era originară din Ucraina. 

Provocată să nominalizeze “Cel mai fericit moment al ei de până acum și unul pe care ar vrea să-l uite”, ea a răspuns: “Fericirea de care am spus, când am făcut primul meu număr de hoola hoop în fața familiei mele.  Un moment pe care aș vrea să-l uit? Trădarea persoanei pe care o iubeam… Iert prea repede și mă încred prea ușor în oameni care nu merită încrederea mea. Eu cred mereu că oamenii sunt mult mai buni și că nu joacă un rol”.