Tragedie la ROMANII AU TALENT. S-a sinucis cu o curea în apartament, iar înmormântarea se face fără rude din cauza carantinei

Părinții solistului de la 7 Klase, care s-a sinucis, nu pot veni la înmormântare. Mesajul dureros al tatălui celui care a ridicat juriul în pcioare la Românii au talent.

27 mart. 2020, 11:30
Tragedie la ROMANII AU TALENT. S-a sinucis cu o curea în apartament, iar înmormântarea se face fără rude din cauza carantinei

ROMANII AU TALENT. Tragedie greu de descris în cuvinte în familia tânărului Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase. Artistul de doar 22 de ani și-a pus capăt zilelor, iar pe ultimul drum nu va putea fi condus de nici unul dintre părinții săi. Aceștia sunt divorțați și plecați peste hotare.

Veste tristă în plină pandemie de coronavirus. Un fost concurent de la „Românii au talent” s-a sinucis 

Vestea că solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a murit i-a întristat pe artiștii noștri dar și pe cei de peste Prut. Potrivit publicației jurnal.md, interpretul piesei „Fată urbană” a fost găsit strangulat cu o curea într-un apartament din Chișinău. Potrivit datelor poliției, acesta nu avea semne de moarte violentă pe corp, decât urmele produse de strangulare. Mâine, 27 martie, tânărul în vârstă de 22 de ani va fi condus pe ultimul drum doar de bunica sa, femeia care l-a crescut și care se află în stare de șoc. Din cauza carantinei impusă de pandemia de coronavirus, niciunul dintre părinții lui Cătălin nu vor putea fi prezența la înmormântare. Părinții lui sunt divorțați, tatăl se află în Italia și nu are posibilitatea să se deplaseze în Moldova. Iar mama băiatului, care este în Austria, a avut nevoie de îngrijiri medicale și, la fel, nu se poate deplasa la înmormîntarea propriului copil. Tatăl lui Cătălin şi-a luat rămas bun de la fiu prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare. „A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule”, a scris Ion Caragea.Înhumarea va avea loc în satul Malcoci, raionul Ialoveni.