TRAGEDIE la scăldat: Un adolescent s-a înecat într-un lac din Arad

Un adolescent în vârstă de 17 ani din comuna arădeană Vladimirescu a fost găsit înecat, vineri, în lacul de la Ghioroc. Băiatul a fost căutat de echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad încă de la primele ore ale dimineţii.

19 iul. 2013, 10:44
TRAGEDIE la scăldat: Un adolescent s-a înecat într-un lac din Arad

Adolescentul s-a dus la scăldat, joi, la lacul de la Ghioroc, împreună cu mai mulţi prieteni, dar nu s-a mai întors acasă, potrivit Agerpres. Dispariţia sa a fost semnalată joi seară, când prietenii acestuia şi-au dat seama că nu a mai ieşit din apă.

„La primele ore ale dimineţii de vineri, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitat au început să caute un copil posibil înecat, în lacul din comuna Ghioroc”, a precizat George Pleşca, purtător de cuvânt la ISU Arad.

După aproximativ două ore de căutări, trupul fără viaţă al băiatului a fost descoperit pe fundul apei, la o adâncime de aproximativ 5 – 6 metri, la o distanţă de circa 15 metri depărtare de mal. „Cadavrul băiatului a fost a fost preluat de medicii legişti în vederea necropsiei, după care criminaliştii cor efectua cercetările care se impun în astfel de cazuri”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.