Tragedie la Suceava: Om de afaceri din Suceava, găsit spânzurat de fiica sa de 10 ani

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiul Suceava, om de afaceri, a fost găsit spânzurat în vila în care locuia împreună cu familia sa. Macabra descoperire a fost făcută chiar de către fiica bărbatului, în vârstă de 10 ani. Fata a fugit la un vecin, care a alertat poliţia.

18 nov. 2013, 08:34
Tragedie la Suceava: Om de afaceri din Suceava, găsit spânzurat de fiica sa de 10 ani

Marian Burlacu locuia pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în zona Galleria Mall. Din informaţiile pe care le avem, acesta se afla singur acasă, iar la un moment dat şi-a sunat fiica, pe care a întrebat-o la ce oră ajunge acasă. Bărbatul a fost găsit spânzurat de o balustradă interioară a locuinţei, care face legătura între mansardă şi etaj, scrie monitorulsv.ro.

Un echipaj de la Poliţia municipiului Suceava s-a deplasat la faţa locului, demarând o anchetă. La o primă investigare a cadavrului nu s-au identificat urme de violenţă şi nici vreun bilet de adio care să explice gestul sinucigaş.
Marian Burlacu avea doi copii şi o viaţă aparent foarte bună. Dezvoltase un cartier de case la Moara, avea o societate de fabricare articole textile şi investise recent într-o piscină modernă din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Piscina, în care afaceristul a investit o sumă considerabilă, a debutat ca o afacere promiţătoare, devenind cunoscută în oraş într-un timp foarte scurt. Aparent, Marian Burlacu avea o situaţia financiară foarte bună, iar motivele sinuciderii sunt deocamdată un mister pentru anchetatori.În locuinţă au fost găsite o serie de medicamente şi calmante, fără a se şti deocamdată dacă au vreo legătură cu tragicul sfârşit al bărbatului.Necropsia la care va fi supus astăzi cadavrul ar putea aduce lămuriri suplimentare cu privire la împrejurările în care s-a produs decesul. Deocamdată, în aşteptarea concluziilor medico-legale, poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.