TRAGEDIE NAŢIONALĂ! Poliţistul-erou Ovidiu Iulian Luca A MURIT. A salvat viaţa unei FEMEI care voia să SE SINUCIDĂ

Ovidiu Iulian Luca a murit doar 48 de ani, au anunţat reprezentanții Primăriei muncipiului Hunedoara. Bărbatul era considerat unul dintre cei mai apreciați polițiști locali din oraș, după ce a salvat viața unei femei care voia să se arunce de pe un bloc.

28 iul. 2018, 15:26
TRAGEDIE NAŢIONALĂ! Poliţistul-erou Ovidiu Iulian Luca A MURIT. A salvat viaţa unei FEMEI care voia să SE SINUCIDĂ

Femeia, mama a unui copil, a fost la un pas de a recurge la gestul extrem, însă a fost oprită la timp de polițist care a strâns-o în brațe cu putere și a tras-o de pe marginea acoperișului blocului, scrie Adevărul.

Ovidiu Luca şi încă un bărbat au fost nevoiți să se lupte cu cea care voia să se sinucidă. Pentru că și-a salvat viața pentru a o salva pe hunedoreancă, polițistul Ovidiu Luca a fost premiat de comunitate în cadrul campaniei „Premianţii fără premii”.

„Ovidiu Luca a lucrat 13 ani în cadrul Poliţiei Locale din municipiul Hunedoara, iar din luna mai a acestui an s-a pensionat pe caz de boală. Ovidiu Luca a fost un bun coleg şi prieten, un angajat model, unul dintre oamenii cu care municipiul Hunedoara se mândreşte, un om şi un poliţist valoros, demn de consideraţie”, a informat Primăria Hunedoara.