TRAGEDIE. Patru tineri au murit după ce un taxi a fost SPULBERAT de un tren. Se întorceau din CLUB FOTO

O noapte de distracţie la un club s-a sfârşit tragic pentru trei tineri ce locuiau la blocurile sociale din Viişoara, un cartier din Bistriţa. Au murit după ce taxiul în care se aflau fost lovit de un tren. Alături de ei, în cumplitul accident, a pierit şi şoferul taxiului. Singura care a scăpat este o tânără de 19 ani care acum se află pe masa de operaţii.

12 dec. 2015, 05:52

Accidentul a avut loc puţin după ora 04.00, la trecerea cu calea ferată de la Viişoara, scrie bistriteanul.ro. Se pare că patru tineri, trei fete şi un băiat, ar fi luat un taxi pentru a merge spre casă după ce au fost într-un club şi au petrecut toată noaptea. Din păcate, distracţia s-a sfârşit cum nu se putea mai rău: cu un accident în urma căruia patru tineri au murit.

Citeşte şi Biciclist mort, după ce a fost spulberat de un autocar VIDEO

Autoturismul taxi a fost lovit în plin de trenul persoanl Bistriţa-Cluj. Şoferul, un tânăr de 29 de ani, nu a oprit pentru a se asigura şi nu a văzut că trenul se apropia cu viteză, iar când a ajuns pe şinele de cale ferată taxi-ul a fost lovit în plin şi atuncat la câţiva metri distanţă.

Impactul a fost fatal! Trei tineri au murit pe loc, două surori şi băiatul care se afla cu ele în maşină. Toi trei au fost găsiţi întinşi fără suflare, la câţiva metri de maşină. În maşină a rămas captiv taximetristul care a intrat în scurt timp în stop cardio-respirator. După 30 de minute de resuscitare medicii de la SMURD au fost nevoiţi să în declare mort. Cunoscuţii spun că bărbatul avea două fetiţe, un de trei ani şi cealaltă de doar câteva luni.

Cea de-a treia fată care era în maşină, o tânără de 19 ani, a fost găsită de salvatori captivă în maşina distrusă. Ea a fost scoasă repede din autoturismul făcut praf şi dusă de urgenţă la spital unde a şi intrat în operaţie. În urma accidentului ea s-a ales cu un traumatism abdominal acut.

Citeşte şi Impact frontal între două maşini în Sibiu. O persoană a rămas încarcerată

În urma impactului trenul personal a suferit avarii şi a fost nevoit să se întoarcă în gara din Bistriţa. Cei aproximativ 30 de pasageri care se aflau în tren vor trebui să aştepte până va fi găsită o altă locomotivă care să ducă trenul până la Cluj.

Accidentul a atras o mulţime de curioşi şi nu puţini au fost aceia care au spus la în Viişoara, trecerea la nivel cu calea ferată ar trebui semnalizată cu barieră sau măcar cu semnale acustice şi luminoase pentru a fi evitate astfel de tragedii.