Tragedie pe A6: O fetiţă de 4 ani şi încă două persoane au murit într-un groaznic accident rutier

O maşină care mergea pe contrasens pe o autostradă din Franţa a fost implicată într-un accident mortal, în urma căruia o fetiţă de numai 4 ani şi alte două persoane şi-au pierdut viaţa.

27 dec. 2017, 07:21
Tragedie pe A6: O fetiţă de 4 ani şi încă două persoane au murit într-un groaznic accident rutier

Tragedia s-a produs pe Autostrada A6, în Viré (Saône-et-Loire), pe sensul Paris-Lyon, în noaptea de marţi spre miercuri. O maşină care mergea pe contrasens a intrat în coliziune frontală cu un alt vehicul care circula regulamentar, din acest accident rezultând moartea a trei persoane, inclusiv a fetiţei de numai 4 ani, a informat poliţia.

Potrivit primelor informaţii oficiale date publicităţii de autorităţi, maşina care mergea pe contrasens era condusă de o persoană în vârstă. În vehiculul cu care a intrat în coliziune se afla un cuplu cu trei copii.

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar un adolescent de 13 ani se află în „stare critică”. El a fost transportat la spital, potrivit 7sur7.be.

La locul accidentului au intervenit echipele de salvare. Au fost mobilizaţi 25 de pompieri, trei ambulanţe şi 15 jandarmi. Prefectul din Saône-et-Loire, Jérôme Gutton, a venit la locul accidentului. 

Cu puţin timp înainte de producerea accidentului, pe Autostrada A-40, în apropiere de Bourg-en-Bresse, la o distanţă de vreo 30 de kilometride Macon, un alt vehicul intrase pe contrasens pe autostradă, dar nu a provocat niciun accident, a mai informat aceeaşi sursă.