Tragedie pe autostradă. O tânără de 28 de ani a murit. Poliţia a avut un şoc când a fost apelată pe numărul de urgenţă VIDEO

O parașutistă a murit după ce a căzut peste un TIR aflat în mers, pe o autostradă din California. Femeia avea 28 de ani și 155 de sărituri la activ. Autoritățile locale cercetează acum cazul, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

28 sept. 2019, 17:21
Tragedie pe autostradă. O tânără de 28 de ani a murit. Poliţia a avut un şoc când a fost apelată pe numărul de urgenţă VIDEO

O femeie în vârstă de 28 de ani s-a prăbușit în timpul unui zbor cu parașuta, în statul american California, pe un camion în mers. Tânăra a murit pe loc, transmite CNN. Ea a sărit împreună cu alte șase persoane, care au ajuns la sol în siguranță. Incidentul a avut loc vineri, în apropiere de orașul Sacramento.

Potrivit martorilor, tânăra s-a chinuit să stăpânească parașuta, însă fără succes, căzând pe un TIR aflat în mers, apoi pe asfalt. Medicii au constatat decesul la fața locului.

Proprietarul centrului de parașutism a spus că vântul avea în jur de 25-30 de kilometri la oră, dar că era în „în limitele ei de experiență”.

„Am sărit când era vânt mai puternic de atât. Din motive pe care nu le știu ea a coborât prea jos”, a adăugat el.

Nu era nimic în neregulă cu parașuta a precizat el. Acesta a mai spus că licența „A” se obține după 25 de sărituri, după aceea fiecare dintre parașutiști decide în ce condiții sare.