TRAGEDIE pe calea ferată. Un copil a rămas infirm după ce a căzut pe şine

Un copil în vârstă de 13 ani a rămas infirm, după ce a sărit din tren, în halta Dorobanţu, din judeţul Constanţa. Medicii fac acum eforturi disperate pentru a salva măcar unul dintre picioarele băiatului.

05 mai 2014, 12:14
TRAGEDIE pe calea ferată. Un copil a rămas infirm după ce a căzut pe şine

Un băiat de 13 ani, din Castelu (jud. Constanţa), a rămas infirm după ce a sărit din tren, iar roțile i-au secționat picioarele în zona gambelor. Mama copilului spune că acesta voia să ajungă la Cumpăna.

Potrivit reporterntv.ro, polițiștii cred însă că băiatul, care era însoțit de mai mulți copii, mergea la cerșit spre Constanța. A urcat într-un tren personal în Halta Dorobanțu. Dar nu avea bilet, iar controlorul l-a dat jos. A urcat într-un marfar și, când a văzut că acesta se îndreaptă spre Năvodari, și nu spre Constanța, a sărit. A nimerit însă sub roțile care i-au tăiat picioarele. Ceilalți copii au fugit și l-au lăsat acolo.

Citeşte şi ACCIDENT FEROVIAR grav în Vrancea: Un bărbat a murit

Un șofer care circula prin zonă a văzut totul și a sunat la 112. Elicopterul SMURD a ajuns în câteva minute în zonă și l-a preluat pe băiat. El este acum internat în Spitalul Județean Constanța. Medicii spun că trebuie să-i amputeze un picior, dar încearcă să-l salveze pe celălalt.

Citeşte şi Tragedie în apropierea Gării Buzău. O femeie a fost spulberată de tren când se întorcea de la biserică