TRAGEDIE pe litoral. Doi tineri s-au înecat la Mamaia

Sfârşit de sezon dramatic pe litoral. Doi oameni au murit înecaţi după ce s-au aventurat în valurile agitate ale mării. Deşi niciunul nu ştia să înoate, au ieşit în larg pe o bucată de polistiren. Tragedia s-au petrecut în nordul staţiunii Mamaia, informează România TV

07 sept. 2015, 05:41
TRAGEDIE pe litoral. Doi tineri s-au înecat la Mamaia

Cei doi tineri, în vârstă de 20 de ani şi 30 de ani, se aflau la muncă pe litoral. Aceştia  au profitat însă de ziua liberă şi au mers în nordul staţiunii Mamaia să se relaxeze. Niciunul dintre ei nu ştia să înoate, dar s-au aventurat în larg pe o placă de polistiren.

Tinerii au ajuns la zeci de metri de mal, iar bucaţile de polistiren au cedat sub greutatea lor. Alţi colegi care îi însoţeau au sărit să-i ajute, însă nu au reuşit. Oamenii au sunat imediat la 112

Tânărul de 20 de ani a fost scos din apă însă medicii nu l-au mai putut salva. Celălalt bărbat va fi căutat de scafandri.

Marea Neagră a luat în această vară alte 30 de vieţi. Au fost turişti care au ignorat avertismentele salvamarilor şi s-au aventurat în valurile puternice. Au fost însă şi turişti mai norocoşi care au fost salvaţi în ultima clipă de la înec.

Citeşte şi Descoperire ŞOCANTĂ. Un cadavru a fost găsit pe o plajă din Corbu