Tragedie pe o şosea din Vaslui. Un pompier a murit şi o altă persoană a fost rănită grav

Un pompier şi-a pierdut viaţa miercuri dimineaţă într-un accident ce a avut loc în localitatea Roşieşti din Vaslui. Acesta a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului, după ce a pierdut controlul volanului. Fratele său, aflat pe scaunul din dreapta, a ajuns la spital cu răni grave. Tragedia ar fi putut fi evitată dacă cei doi fraţi îşi găseau telefonul mobil pentru a suna mai repede la 112. 

16 sept. 2015, 08:26

Pompierul în vârstă de 43 de ani se afla în concediu şi mergea împreună cu fratele său la Vaslui. La ieșirea dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, din cauza neadaptării vitezei. Autovehiculul a derapat și a lovit un copac aflat pe partea dreaptă a drumului.

Cel care a reuşit să sune la 112 a fost fratele bărbatului, care a ieşit din maşină şi a mers până la gara din localitate deoarece nu avea telefon mobil pentru a putea anunţa autorităţile, scrie vremeanoua.ro

Din păcate, ambulanţa a sosit prea târziu pentru a salva viaţa pompierului iar fratele acestuia a fost dus de urgenţă la Spitalul judeţean din Vaslui.

Poliţiştii fac acum o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. 

Citeşte şi Accident într-un poligon moto din Cluj. O tânără a fost desfigurată VIDEO